Politikens stor drengebog

Politikens store drengebog, forfattere Lillian og Frank Egholm.

politikens-store-drengebog_blå

Bogen indeholder alt, hvad drenge drømmer om, uanset om de er store eller små. Bogen rummer idéer og opskrifter til mange timers sjov, hvad enten det er med ridderborge, gåder, modelskibe, maskiner, (u)hyggelige huler eller snitteri à la Emil fra Lønneberg. Der er også idéer til rollespil, håndværk, lege i naturen, sjove fødselsdage, spil og drillende aktiviteter.

Nøgleord til bogen: Stylter, Katapult, Redekasse , Flyver, Vindretningsviser, Modelskib, Bål og bålmad, Trylledej, Insekternes verden, Haletudser, Kødædende planter, Solur, Fiskeri, Liverollespil, Riddertøj, Konkurrencer og lege, Dåsetelefon, Drager, Minitivoli.

Bogen er udsolgt fra forlaget, kan lånes på biblioteket.

Skriv et svar